Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

 

 

Aanvullende info over Thaise massages

Thaise massage den bosch eindhoven

Een Thaise massage is een volledige lichaamsmassage waarbij de beoefenaar knielt of op de cliënt loopt. Thaise massage is gericht op het toepassen van diepe druk om de bloedsomloop, mobiliteit en meer te verbeteren. Een belangrijk verschil tussen Thaise massage en reguliere massage is dat klanten hun kleding aanhouden. Thaise massage, ook wel Thaise yogamassage genoemd, is heel anders dan de standaard Zweedse of diepe weefselmassage. Om te beginnen kunnen mensen hun kleren aanhouden. Ten tweede omvat Thaise massage een breed scala aan bewegingen en technieken die bijna lijken op een dans tussen de partner en de beoefenaar.

Wat houdt een Thaise massage in?

Uitgevoerd op de vloer of een stevige mat, duurt een typische Thaise massagesessie ongeveer 90 minuten. Beoefenaars gebruiken hun hele lichaam, inclusief hun handen, ellebogen, voeten en knieën om op de ontvanger te staan, te knielen of te lopen en diepe druk uit te oefenen. In tegenstelling tot Zweedse massage worden er bij Thaise massage geen oliën gebruikt. Cliënten beginnen meestal op hun rug te liggen met hun gezicht naar boven, terwijl de therapeut de voeten begint te masseren en de benen omhoog blijft gaan, waarbij hij druk uitoefent met een ritmische, wiegende beweging met de handpalmen en duimen. Vervolgens wordt de cliënt geleid in een reeks rekoefeningen gericht op de benen, heupen en onderrug.

Eindhoven 's-Hertogenbosch thaise massage

Thaise massage wordt ook wel de ‘luie yoga’ genoemd omdat men als ontvanger alleen maar hoeft te ontspannen en de beoefenaar de beweging van het lichaam hoeft over te nemen. Uw deelname zal hoogstens zijn om te helpen bij het verdiepen in rekoefeningen. Een ervaren therapeut kan tijdens een sessie aanpassen hoeveel druk er wordt uitgeoefend. Zorg ervoor dat u hen van tevoren laat weten hoeveel druk u verkiest en zeg het als u zich ongemakkelijk voelt tijdens uw sessie. Thaise massage is een vorm van therapeutische massage die doorgaans in de categorie van complementaire en alternatieve geneeswijzen valt.

Afspraak?

Bel 06-27333486

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button