Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Salon Thaise massage in Eindhoven

Thaise massage in Eindhoven

Bent u op zoek naar een ontspannende traditionele thaise massage in Eindhoven en Den Bosch? Dan heten wij u graag van harte welkom in onze sfeervolle massagesalon in Liempde. Eventjes lekker ontspannen en uzelf onttrekken uit de dagelijkse stress.

Fijne Thaise massagesalon met vriendelijke masseuses

Waarom de naam Baan Dee? Omdat Baan Dee letterlijk ”goed huis“ betekent. Een goed huis staat voor een gezellige en fijne plek. Daar staan wij ook voor. Een gezellige, fijne massagesalon met vriendelijke masseuses die top massages geven. Of u nu komt voor het behandelen van lichamelijke klachten, stress of gewoon voor een lekkere ontspannende massage. Bij ons bent u in goede handen.

 

Massage in Den Bosch en EindhovenThaise massage liempdeThaise massage

Een Thaise massage, ook bekend als Thaise yoga massage, is een traditionele geneeswijze die acupressuur, principes uit de Indiase Ayurveda en geassisteerde yogahoudingen combineert. Het is een therapeutische praktijk die al eeuwen populair is in Thailand. Thaise massage wordt vaak uitgevoerd op een met kussens bekleed matras op de vloer, en de ontvanger draagt losse, comfortabele kleding. Het staat bekend om zijn unieke en dynamische stijl, waarbij diepe stretchoefeningen, ritmische druk en gewrichtsmanipulatie worden gecombineerd.

Belangrijke elementen van een Thaise massage zijn:

Stretching als bij yoga

Thaise massage omvat verschillende rekoefeningen die lijken op yogahoudingen. De masseur gebruikt handen, ellebogen, knieën en voeten om het lichaam van de ontvanger voorzichtig te strekken. Deze strekoefeningen helpen de flexibiliteit te verbeteren en spanning te verminderen.

Acupressuur

Thaise massage maakt gebruik van drukpunten om de energiestroom langs de energiebanen in het lichaam (ook wel “sen” genoemd in het Thais) te stimuleren. Masseurs gebruiken hun duimen, handpalmen en ellebogen om druk uit te oefenen op specifieke punten langs deze energiebanen om blokkades op te heffen en genezing te bevorderen.

Energiebanen (Sen-lijnen)

Thaise massage is gebaseerd op het concept van de energiebanen in het lichaam, vergelijkbaar met de meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt geloofd dat het werken aan deze energiebanen helpt om de energie in het lichaam in balans te brengen en fysieke en emotionele ongemakken kan verlichten.

Ademhaling

Zowel de masseur als de ontvanger gebruiken gecontroleerde ademhaling om de effectiviteit van de massage te vergroten. Gecoördineerde ademhaling kan de ontvanger helpen ontspannen en dieper in de strekoefeningen te gaan.

Thaise massage staat bekend om zijn vermogen om spanning en stress te verlichten, flexibiliteit te verbeteren, energieniveaus te verhogen en ontspanning te bevorderen. Het wordt vaak gezocht vanwege de therapeutische voordelen, en veel mensen vinden het nuttig bij het aanpakken van problemen zoals rugpijn, hoofdpijn en spierstijfheid.

Afspraak?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button