Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Diverse soorten thaise massages uitgevoerd door Thaise masseuses omgeving Eindhoven en Den Bosch

In onze massagesalon in Liempde, bieden wij diverse soorten Thaise massages omgeving Eindhoven en Den Bosch aan, uitgevoerd door professionele en gediplomeerde Thaise masseuses. Heeft u vragen na het bekijken van de omschrijvingen van de onderstaande behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 27 333 486. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij antwoorden u dan zo spoedig mogelijk.

Afspraak?

 

Massage Eindhoven Den Bosch Thaise massage Eindhoven Bosch Massagesalon Eindhoven Den Bosch

 

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een oude vorm van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en ontspanning. De energiebanen in uw lichaam worden gestimuleerd door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, massage en begeleide strek oefeningen. De masseuse maakt gebruik van knieen en ellenbogen en soms zelfs haar volledige gewicht om u los te krijgen. Traditionele Thaise massage heeft een positieve invloed op een slechte doorbloeding, nek- en rugklachten, stijve spieren en gewrichten, hoofdpijn en vermoeiheid.

De prijs voor deze massage bedraagt:   60 min – 65 euro, 90 min – 100 euro, 120 min – 130 euro

Lees verder

Olie ontspanningsmassage

De olie ontspanningsmassage heeft een zeer ontspannende werking en is uitermate geschikt voor mensen met stress of mensen die gewoon lekker willen ontspannen. Het hele lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd met olie. U zult uw zorgen vergeten en uitgerust en ontspannen weer door kunnen gaan. Dit is niet voor niets de meest populaire massage.

De prijs voor deze massage bedraagt:   60 min – 65 euro, 90 min – 100 euro, 120 min – 130 euro

Lees verder

Duo massage

Een duo massage, ook wel side by side massage genoemd. Een duo massage wordt voornamelijk genomen door partners, vriendinnen of moeder en dochter. Samen genieten van een ontspannende behandeling. Wij hebben speciaal een kamer voor duo massages ingericht. De massage is een combinatie van de traditionele Thaise massage en de olie ontspanningsmassage. Liever een keuze maken uit een andere massage? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeur aan en wij regelen het voor u. Een duo massage is een perfect cadeau. Een leuke verrassing voor uw partner, vriend of vriendin.

De prijs voor deze massage bedraagt:  60 min – 130 euro, 90 min – 200 euro.

Lees verder

Kruidenstempel massage

Kruidenstempel massage, een ontspannende massage met dieptewerking. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Deze massage bevorderd de bloedsomloop. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. Dit komt door de warmte van de stempels en de geuren van de kruiden. Deze massage is uitstekend te combineren met een olie massage. Deze combinatie is het ultieme ontspannen.

De prijs voor deze massage bedraagt:  60 min – 80 euro.

Lees verder

Voet massage

De voet massage is een eeuwenoude Oosterse geneeswijze. Reflexzones in de voet corresponderen met klieren en organen. Deze massage geeft een diepe ontspanning, hierdoor wordt de bloedtoevoer in de voeten en benen verbeterd en een goede werking van de organen gestimuleerd. Naast het gebruik van de handen, maakt de masseuse ook gebruik van drukpuntstokjes. Dit zijn houten stokjes waarmee de specifieke drukpunten in de voeten worden gestimuleerd.

De prijs voor deze massage bedraagt:  30 min – 50 euro.

Lees verder

Schouder, nek en hoofd

De schouder, nek en hoofd massage is hetzelfde als de traditionele Thaise massage maar dan toegespitst op de schouders, nek en het hoofd. Deze massage is vooral bedoeld voor mensen die veel last hebben van spanningen in de nek en schouders of last hebben van hoofdpijn. De schouder, nek en hoofd massage ontspant deze spieren en verbetert de doorbloeding.

De prijs voor deze massage bedraagt:  30 min – 50 euro.

Lees verder

Sportmassage

Sportmassage is een zeer diepe massage. Deze massage is bedoeld voor het wegnemen van vermoeidheid in de spieren en het verlichten en voorkomen van spierblessures. Bij regelmatige toepassing van sportmassage houdt u uw spieren soepel. Ook de doorbloeding zal verbeteren en de afvoer van melkzuur versnellen.

De prijs voor deze massage bedraagt:  60 min – 80 euro.

Lees verder

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button