Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Voet massage omgeving Eindhoven en Den Bosch

voet massageDe voet massage is een eeuwenoude Oosterse geneeswijze. Reflexzones in de voet corresponderen met klieren en organen. Deze massage geeft een diepe ontspanning. Hierdoor wordt de bloedtoevoer in de voeten en benen verbeterd en een goede werking van de organen gestimuleerd. Naast het gebruik van de handen, maakt de masseuse ook gebruik van drukpuntstokjes. Dit zijn houten stokjes waarmee de specifieke drukpunten in de voeten worden gestimuleerd.

Afspraak?

 

Een Thaise voetmassage is een traditionele vorm van massage die gericht is op het stimuleren van de energiestromen in het lichaam door de voeten te behandelen. Deze massagevorm is gebaseerd op het principe van reflexologie. Hierbij wordt aangenomen dat bepaalde punten op de voeten in verbinding staan met verschillende delen van het lichaam. Door deze punten te masseren, kan de algehele gezondheid en ontspanning worden bevorderd.

Hier zijn enkele kenmerken van een Thaise voetmassage:

Punten op de voeten

Tijdens de massage worden specifieke punten op de voeten gestimuleerd door middel van druk, wrijving en massage. Elke zone op de voet wordt geassocieerd met een specifiek orgaan of lichaamsdeel.

Ontspanning

Thaise voetmassages zijn zeer ontspannend en kunnen stress verminderen, spanning in de voeten en benen verlichten en de algehele ontspanning van het lichaam bevorderen.

Verbeterde energiestroom

Deze massage heeft tot doel de energiestromen in het lichaam in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit kan helpen bij het herstellen van de natuurlijke energiebalans.

Pijnverlichting

Thaise voetmassages worden vaak gebruikt om pijn en ongemak in de voeten en enkels te verlichten, en ze kunnen ook helpen bij het verminderen van chronische pijn elders in het lichaam.

Algeheel welzijn

Thaise voetmassage wordt beschouwd als een holistische therapie die niet alleen gericht is op fysieke, maar ook op mentale en emotionele gezondheid. Het kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en ontspanning.

Thaise voetmassages worden vaak uitgevoerd in een rustige en vredige omgeving, vaak met het gebruik van aromatherapieoliƫn om de zintuiglijke ervaring te verbeteren. Ze kunnen variƫren in duur, van korte sessies tot meer uitgebreide behandelingen, afhankelijk van de behoeften van de persoon die de massage ontvangt.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button