Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Salon Thaise massage in Den Bosch

Thaise massage in Den Bosch

Op zoek naar een Thaise massage in Den Bosch? Traditionele Thaise massage is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest. Daarom zochten ze hulp in de lokale tempel. Ze werden behandeld door middel van gebruik te maken van de vier elementen van de traditionele geneeskunst.
De vier elementen zijn:- spirituele ondersteuning, -voedingsondersteuning, – kruiden, -massage.

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Onder andere chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Massage stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels. Zoals de huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten. Ook verbetert de bloedcirculatie. Daarnaast wordt stress bestreden en depressieve gevoelens verminderen. Men krijgt weer meer energie. Onze massagesalon vindt u op minder dan 10 minuten rijden van Eindhoven en Den Bosch.

 

Massage in Den Bosch en EindhovenThaise massage liempdeThaise massage

Een Thaise massage, ook wel bekend als Thaise yoga massage, is een traditionele vorm van massage die zijn oorsprong heeft in Thailand. Het is een helende praktijk die acupressuur, principes van de Indiase Ayurveda en geholpen yogahoudingen combineert. Thaise massage is al eeuwenlang populair in Thailand en staat bekend om zijn unieke en dynamische stijl, waarbij diepe strekkingen, ritmische druk en mobilisatie van gewrichten worden toegepast.

Belangrijke elementen van een Thaise massage zijn:

Yoga-achtige strekkingen

Thaise massage omvat verschillende strekbewegingen die lijken op yogahoudingen. De behandelaar gebruikt handen, ellebogen, knieën en voeten om het lichaam van de ontvanger voorzichtig te strekken. Deze strekkingen helpen de flexibiliteit te verbeteren en spanning te verlichten.

Acupressuur

Thaise massage maakt gebruik van drukpunttechnieken om de energiestroom langs de energielijnen van het lichaam te stimuleren (deze worden “sen” genoemd in het Thais). Behandelaars gebruiken hun duimen, handpalmen en ellebogen om druk uit te oefenen op specifieke punten langs deze energielijnen om blokkades los te maken en genezing te bevorderen.

Sen energielijnen

Thaise massage is gebaseerd op het concept van de energielijnen in het lichaam, vergelijkbaar met de meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde. Men gelooft dat werken aan deze energielijnen helpt om de energie in het lichaam in balans te brengen en lichamelijke en emotionele klachten te verlichten.

Ademhaling

Zowel de behandelaar als de ontvanger maken gebruik van gecontroleerde ademhaling om de effectiviteit van de massage te vergroten. Gecoördineerde ademhaling kan de ontvanger helpen ontspannen en dieper in de strekkingen te gaan.

Thaise massage staat bekend om zijn vermogen om spanning en stress te verlichten, de flexibiliteit te verbeteren, de energieniveaus te verhogen en ontspanning te bevorderen. Het wordt vaak gezocht vanwege de therapeutische voordelen, en veel mensen vinden het nuttig bij het aanpakken van problemen zoals rugpijn, hoofdpijn en stijve spieren.

Afspraak?

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button