Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Olie ontspanningsmassage omgeving Eindhoven en Den Bosch

Olie ontspanningsmassage uitgevoerd door enthousiaste en gediplomeerde Thaise masseuses in de omgeving Eindhoven en Den Bosch.

olie ontspanningsmassageDe olie ontspanningsmassage heeft een zeer ontspannende werking en is uitermate geschikt voor mensen met stress of mensen die gewoon lekker willen ontspannen. Het hele lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd met olie. U zult uw zorgen vergeten en uitgerust en ontspannen weer door kunnen gaan. Dit is niet voor niets de meest populaire massage.

Achtergrond Olie ontspanningsmassage

Deze ontspannende massage staat ook bekend als Esalen massage, een behandeling die Zweedse technieken combineert met deep tissue technieken van andere vormen van massage. De onderarmen, handen en knokkels van de masseur kunnen dienen als kracht en middelen om het lichaam en de geest van de cliënt te ontspannen. Deze modernere vorm van massage is vooral niet om spieren te ontspannen of de bloedcirculatie te bevorderen, maar om dieper te ontspannen, het bewustzijn en algemeen welzijn te vergroten.

Ontspannende massage is ideaal voor slaapproblemen, nek- en rugklachten, hoofdpijn of gewoon voor de algehele gezondheid, dus een regelmatige behandeling wordt aanbevolen. We gebruiken één van de beste oliën, deze hoogwaardige olie voedt het lichaam en neemt het goed op.

Afspraak?

Voordelen van ontspannende massage:

  • Minder gespannen spieren
  • Afvalverwerking verbeteren
  • Beter herstel na zware inspanning
  • Verminder spierkrampen en stress
  • Weg met de bovenkant van het hoofd door meer contact met het lichaam

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button