Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Traditionele Thaise massage omgeving Eindhoven en Den Bosch

Een traditionele Thaise massage uitgevoerd door enthousiaste en gediplomeerde Thaise masseuses in de omgeving Eindhoven en Den Bosch.
Traditionele Thaise massage
Traditionele Thaise massage is een oude vorm van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en ontspanning. De energiebanen in uw lichaam worden gestimuleerd door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, massage en begeleide strek oefeningen. De masseuse maakt gebruik van knieen en ellenbogen en soms zelfs haar volledige gewicht om u los te krijgen. Traditionele Thaise massage heeft een positieve invloed op een slechte doorbloeding, nek- en rugklachten, stijve spieren en gewrichten, hoofdpijn en vermoeiheid.

Geschiedenis Thaise massage

De geschiedenis van Thaise massage is nauw verbonden met de medische traditie van Thailand. De geschiedenis van de Thaise massage gaat terug tot ongeveer 2500 jaar. Evenzo is het, vanwege de positieve invloed op het lichaam en de geest, een wereldberoemde massagemethode geworden en is het nog steeds een belangrijk onderdeel van de Thaise medische traditie.

Thaise massage is niet zomaar een massage. Deze massage is zeer effectief gebleken. Het kan lichamelijke en psychische klachten voorkomen en oplossen. Het stimuleert de bloedcirculatie en het lymfestelsel en ontspant de weefsels. Je lichaam is weer in balans, je wint energie en zorgt voor je immuunsysteem. Door het positieve effect van Thaise massage is deze massage nog steeds een belangrijk onderdeel van de Thaise medische traditie.

Sommige technieken van deze massage zijn ook terug te vinden in andere tradities en zullen je misschien bekend voorkomen. Deze bewegingen zijn vergelijkbaar met yoga-asana’s, met de nadruk op de Ayurveda Nadis en de meridiaan van de traditionele Chinese geneeskunde.

Afspraak?

De effectiviteit van traditionele Thaise massage

Het effect van Thaise massage is uniek. Thaise massage kan ontspannen en activeren. Zowel lichamelijke als psychische klachten kunnen worden voorkomen en gecorrigeerd. Stimuleer en optimaliseer de bloedsomloop en het lymfestelsel. Dit kan je energie geven en je immuunsysteem voorzien. Thaise massage kan ook chronische vermoeidheid, rug- en nekongemakken, hoofdpijn, spierstijfheid en gewrichtspijn compenseren. Het kan weefsels (huid, spieren, zenuwen en gewrichten) ontspannen. Het kan stress elimineren en frustratie verminderen. Op spiritueel / spiritueel niveau geeft het het lichaam een ​​gevoel van continuïteit; het zorgt voor flow en activeert Chi (Lom).

Het lichaam heeft de flexibiliteit, bewegingsvrijheid en kalmte hersteld. Uit gewrichten, spieren en bindweefsel komen spanning en verspilling vrij. Thaise massage wordt al honderden jaren in Thailand beoefend om klachten te behandelen en geluk te bevorderen. Deze massage is goed voor iedereen: ongeacht leeftijd, actief of inactief, gezond of ongezond.

Thaise massagetechnologie kan het lichaam helpen om de beste prestatie- en gezondheidsomstandigheden te herstellen, waardoor u een gevoel van comfort, geluk en gezondheid krijgt. De voordelen van Thaise massage zijn onder meer:

  • Verlicht rugpijn, schouder, hoofdpijn / migraine en spierspanning.
  • Hef de blokkade in de energiestroom op.
  • Stimuleert het zenuwstelsel.
  • Vergroot het vermogen van organen om voedingswaarde te absorberen.
  • Verbeter fysieke vitaliteit.
  • Verbeter de bloed- en lymfecirculatie.
  • Zorg voor een beter immuunsysteem
  • Verhoog de flexibiliteit en bevorder het algehele welzijn.
  • Effectief stress bestrijden, kan depressie helpen behandelen
  • Een goede manier om slapeloosheid en vermoeidheid te bestrijden.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button