Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Duo massage omgeving Eindhoven en Den Bosch

duo massage

Een duo massage, ook wel side by side massage genoemd. Een duo massage wordt voornamelijk genomen door partners, vriendinnen of moeder en dochter. Samen genieten van een ontspannende behandeling. Wij hebben speciaal een kamer voor duo massages ingericht. De massage is een combinatie van de traditionele Thaise massage en de olie ontspanningsmassage. Liever een keuze maken uit een andere massage? Dat kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeur aan en wij regelen het voor u. Een duo massage is een perfect cadeau. Een leuke verrassing voor uw partner, vriend of vriendin.

 

Afspraak?

 

Een duo massage is een massage-ervaring waarbij twee mensen tegelijkertijd gemasseerd worden in dezelfde ruimte. Dit type massage is onder andere ontworpen om koppels, vrienden of familieleden de gelegenheid te bieden om samen van een ontspannende en verkwikkende massage te genieten. Tijdens de massage liggen de twee personen meestal naast elkaar op aparte massagetafels, en er zijn twee massagetherapeuten aanwezig, een voor elke persoon.

De massage kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van de individuen, en het kan verschillende massagetechnieken omvatten, namelijk Zweedse massage, diepe weefselmassage, aromatherapiemassage of hot stone-massage, afhankelijk van wat de mensen die de massage ontvangen verkiezen. Het belangrijkste doel van deze massage is om ontspanning, stressvermindering en welzijn te bevorderen, terwijl je samen met een partner of vriend(in) van de ervaring kunt genieten. Het kan ook een leuke en romantische activiteit zijn voor koppels om samen te doen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button