Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Kruidenstempel thaise massage omgeving Eindhoven Den Bosch

Kruidenstempel massage, een ontspannende thaise massage met dieptewerking. Bij deze massage wordt gebruik kruidenstempelgemaakt van kruidenstempels. Deze massage bevordert de bloedsomloop. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. Dit komt door de warmte van de stempels en de geuren van de kruiden. Deze massage is uitstekend te combineren met een olie massage. Deze combinatie is het ultieme ontspannen.

 

 

Afspraak?

Een kruidenstempelmassage, ook wel bekend als een kruidenballenmassage, is een ontspannende en helende vorm van massage die oorspronkelijk afkomstig is uit de traditionele geneeskunde van Thailand. Bij deze massagevorm worden warme kruidenbundels of stempels gebruikt om het lichaam te masseren.

De kruidenstempels bestaan meestal uit een mix van gedroogde kruiden, specerijen en bloemen, zoals gember, citroengras, kamille, lavendel, eucalyptus, kaffir limoenblad en vele andere planten. Deze kruiden worden vaak in een katoenen doek gewikkeld en tot een balvormig stempel gemaakt. Vervolgens worden de stempels gestoomd of verwarmd, zodat ze warm en vochtig zijn tijdens de massage.

Tijdens de massage worden de verwarmde kruidenstempels op het lichaam geplaatst en zachtjes ingedrukt, gerold of gemasseerd om de warmte en de aroma’s van de kruiden vrij te geven. Dit helpt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en eventuele spanningen in het lichaam los te maken. De kruiden in de stempels hebben ook vaak therapeutische eigenschappen, die kunnen bijdragen aan ontspanning en verlichting van pijn.

Kruidenstempelmassages worden vaak geassocieerd met spa’s en wellnesscentra en worden gebruikt als een vorm van ontspanning en verjonging. Ze kunnen helpen bij het verminderen van stress, het verlichten van spierpijn en het stimuleren van de zintuigen door de aromatische eigenschappen van de kruiden. Deze massagevorm combineert massagetechnieken met de voordelen van aromatherapie en warmtetherapie, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar zowel fysieke als geestelijke ontspanning.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button