Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

Schouder, nek en hoofdmassage omgeving Eindhoven en Den Bosch

schouder, nek en hoofd massageDe schouder, nek en hoofd massage is hetzelfde als de traditionele Thaise massage. Toegespitst op de schouders, nek en het hoofd. Deze massage is vooral bedoeld voor mensen die veel last hebben van spanningen in de nek en schouders. Of last hebben van hoofdpijn. De schouder, nek en hoofd massage ontspant deze spieren en verbetert de doorbloeding.

Afspraak

 

 

Een Thaise massage van de schouders, nek en het hoofd is een ontspannende en verkwikkende massagevorm. Die zich richt op deze specifieke gebieden van het lichaam. Het is afgeleid van de traditionele Thaise massage. En combineert technieken zoals acupressuur, stretching en massage om spanning en stress in de schouders, nek en hoofd te verminderen. Deze massage kan helpen bij het verlichten van spanning en pijn in deze veelvoorkomende probleemgebieden. En kan resulteren in een gevoel van ontspanning en welzijn.

Hier zijn enkele kenmerken van een Thaise schouder-, nek- en hoofdmassage:

Acupressuur

De therapeut maakt gebruik van acupressuurtechnieken. Door specifieke druk uit te oefenen op de meridiaanpunten (energiepunten) in de schouders, nek en hoofd om de energiestroom in het lichaam te herstellen en eventuele blokkades op te heffen.

Stretching

Tijdens de massage worden zachte stretchoefeningen uitgevoerd. Dit om de spieren in de schouders, nek en hoofd te ontspannen en de flexibiliteit te vergroten.

Massage

De therapeut kan massagetechnieken gebruiken om spanning en knopen in de spieren los te maken. Dit kan leiden tot verlichting van spierspanning en pijn.

Hoofdhuidmassage

Een speciale focus ligt vaak op het masseren van de hoofdhuid, wat kan helpen bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de bloedcirculatie naar de hoofdhuid.

Aromatherapie

Aromatische oliƫn of kruidenoliƫn worden soms gebruikt om de zintuiglijke ervaring te verbeteren en te helpen bij ontspanning.

Een Thaise massage van de schouders, nek en het hoofd kan bijdragen aan stressvermindering, het verlichten van hoofdpijn, het verbeteren van de algehele bloedcirculatie en het bevorderen van ontspanning.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button