Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

 

 

Ontspanningsmassage in Den Bosch

ontspanningsmassage in Den Bosch

Een ontspanningsmassage is een vorm van massage die gericht is op het verminderen van spanning, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van het algemene welzijn. Het hoofddoel van deze massage is niet zozeer het behandelen van specifieke klachten, maar eerder het bieden van een rustgevende ervaring voor het lichaam en de geest.

Ontspanningsmassage in Den Bosch

Hier zijn enkele kenmerken en elementen van een ontspanningsmassage:

  1. Langzame en rustige bewegingen: De masseuse maakt gebruik van langzame en vloeiende bewegingen om een gevoel van kalmte en ontspanning te bevorderen. Snelle, intense bewegingen worden over het algemeen vermeden.
  2. Zachte druk: In plaats van diepe druk, wordt er vaak lichte tot gemiddelde druk toegepast op de spieren. Dit draagt bij aan de ontspanning van de spieren zonder ongemak te veroorzaken.
  3. Gebruik van massageolie: Om soepele bewegingen te vergemakkelijken, wordt vaak massageolie gebruikt. De olie kan ook de huid hydrateren en het gevoel van ontspanning versterken.
  4. Volledige lichaamsmassage: Een ontspanningsmassage richt zich vaak op het hele lichaam. Masseurs kunnen verschillende technieken toepassen op de rug, nek, schouders, armen, benen en voeten.
  5. Aandacht voor ademhaling: Zowel de masseur als de persoon die de massage ontvangt, worden vaak aangemoedigd om bewust met de ademhaling bezig te zijn. Diep ademhalen kan helpen bij het bevorderen van ontspanning.
  6. Stressvermindering: Een van de belangrijkste doelen van een ontspanningsmassage is het verminderen van stressniveaus. Dit kan bijdragen aan een betere mentale gezondheid en een gevoel van welzijn.
  7. Verbeterde bloedcirculatie: Hoewel de nadruk niet ligt op diepe weefselmanipulatie, kan een ontspanningsmassage nog steeds de bloedcirculatie bevorderen, wat gunstig is voor de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de weefsels.

Het is belangrijk om met de masseuse te communiceren over persoonlijke voorkeuren, eventuele gezondheidsproblemen of specifieke gebieden die extra aandacht nodig hebben. Een ontspanningsmassage kan aangepast worden aan de individuele behoeften en comfortniveaus van de persoon die gemasseerd wordt.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button