Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

 

 

Thaise massage is over de hele wereld enorm populair

thaise massage baan dee

De Thaise naam voor de traditionele Thaise massage is Nuad Bo-Rarn. Het is een therapie die de technieken en goedheid van zowel yoga als acupressuur combineert. Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen die Thaise massage biedt. Thaise massage is niet uitgevonden in de afgelopen jaren, decennia of zelfs eeuwen. Deze oude therapie gaat meer dan 2500 jaar terug.

Thaise massage komt technisch niet eens uit Thailand. Mensen geloven dat het in India is ontstaan, toen de Boeddha nog leefde. Zijn arts, Shivago Komarpaj, wordt gecrediteerd met de oprichting van deze vorm van therapie, nu populair in Thailand. Het boeddhisme is de nationale religie van Thailand, dus het is gemakkelijk te zien hoe het zijn weg naar het land zou hebben gevonden.

De beste manier om voor te stellen hoe een traditionele massage eruit ziet, is  voor te stellen dat de massagetherapeut het lichaam in verschillende yogaposities plaatst. U moet ook verwachten dat het soms een beetje moeilijk is. Wees niet verbaasd om een ​​knie in de rug te voelen, aangezien de massagetherapeut uw lichaam strekt in een positie waaraan het niet gewend is.

thaise massage eindhoven

Een Thaise massage begint meestal met de ontvanger liggend op een gewatteerde mat op de grond. In sommige gevallen kan een Thaise massage op een tafel worden uitgevoerd, maar de traditionele methode is om deze op de vloer te laten plaatsvinden. Dit komt omdat de massagetherapeut zijn lichaam zal gebruiken om het uwe in verschillende yogahoudingen te manipuleren. Ze moeten over u heen kunnen klimmen, en dat is veel moeilijker op een tafel.

De massagetherapeut zal uw lichaam vervolgens door een reeks rekoefeningen en posities brengen met behulp van hun handen, voeten, knieën of benen. De massagetherapeut kan ook directe druk uitoefenen op bepaalde delen van uw lichaam. Er worden geen oliën of lotions gebruikt; u wordt gewoon in verschillende posities op de mat gezet. Dit kan zijn wanneer u met uw gezicht naar beneden ligt, op uw rug ligt of zelfs op uw zij.

Als u nog nooit een Thaise massage heeft gehad, kunt u wat pijn ervaren. De masseuse zal de energiebanen in uw lichaam deblokkeren met behulp van druk en rekoefeningen die ongemakkelijk kunnen zijn. Als u toch ongemak ervaart, vertel dit dan aan uw massagetherapeut. De meeste Thaise massagetherapeuten zijn zich zeer bewust van het veroorzaken van te veel pijn en zullen indien nodig op een zachtere manier doorgaan. Velen zullen vaak vragen of je de druk goed vindt, dus wees alsjeblieft eerlijk in uw antwoord.

Afspraak?

Bel 06-27333486

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button