Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

28
sep

De Thaise naam voor de traditionele Thaise massage is Nuad Bo-Rarn

De Thaise naam voor de traditionele Thaise massage is Nuad Bo-Rarn. Het is een therapie die de technieken en goedheid van zowel yoga als acupressuur combineert. Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen die Thaise massage biedt. Thaise massage is niet uitgevonden in de afgelopen jaren, decennia of zelfs eeuwen. Deze oude therapie gaat meer dan 2500 jaar terug.

Thaise massage komt technisch niet eens uit Thailand. Mensen geloven dat het in India is ontstaan, toen de Boeddha nog leefde. Zijn arts, Shivago Komarpaj, wordt gecrediteerd met de oprichting van deze vorm van therapie, nu populair in Thailand. Het boeddhisme is de nationale religie van Thailand, dus het is gemakkelijk te zien hoe het zijn weg naar het land zou hebben gevonden.

De beste manier om voor te stellen hoe een traditionele massage eruit ziet, is  voor te stellen dat de massagetherapeut het lichaam in verschillende yogaposities plaatst. U moet ook verwachten dat het soms een beetje moeilijk is. Wees niet verbaasd om een ​​knie in de rug te voelen, aangezien de massagetherapeut uw lichaam strekt in een positie waaraan het niet gewend is.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button