Bel: 06 - 27 333 486 | Mail: info@baandeethaisemassage.nl

27
jun

Thaise massage is ontspannen

Een massage krijgen is een ontspannende en stressvrije ervaring.

 

Een ontspanningsmassage is vooral een zachte en kalmerende variant van een klassieke massage, bedoeld voor wie op een vriendelijke manier zijn spieren en lichaam wil ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt ook voor een ontspannen geest. Regelmatige ontspannende massages werken ook preventief, omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het fysieke geheugen en er steeds gemakkelijker naar kan verwijzen. Dit voorkomt dat er opnieuw klachten optreden.

Natuurlijk geneest een massage een burn-out niet, maar een ontspanningsmassage kan je balans verbeteren en je energie geven door je een gevoel van hernieuwde ontspanning te geven.

Massage werkt ook preventief, waardoor stress en vervelende situaties gemakkelijker kunnen worden losgelaten en niet in het lichaam worden opgeslagen.

Ontspanningsmassage kan natuurlijk ook werken wanneer u zich niet lichamelijk ongemakkelijk voelt. Naast de reeds genoemde voordelen, herstelt een ontspannende massage het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Tijdens een ontspannende massage smelt de opgebouwde spanning uit het verleden weg en komt uw geest tot rust.

Massage kan ook een geweldige manier zijn om uw bloedsomloop te verbeteren

Thaise massage verbetert de bloedcirculatie, wat kan helpen het risico op bloedstolsels te verminderen en gewrichtspijn te verlichten. Rekken stimuleert de spieren, waardoor ze dieper in de weefsels samentrekken, waardoor er meer zuurstofrijk bloed kan stromen. Op deze manier helpt deze massage de bloedsomloop te verbeteren.

De voordelen van een goede massage zijn talrijk, van het bevorderen van rust en ontspanning tot het verbeteren van de bloedcirculatie naar verschillende organen in het lichaam. Niet alleen volwassenen kunnen baat hebben bij massage, maar ook kinderen.

Als je kunt zeggen dat je voeten eigenlijk je fundament zijn, dan geldt dat natuurlijk ook voor massage volgens de Chinese geneeskunde. Van daaruit ontstond het geloof dat de voetzolen verbonden zijn met de verschillende systemen van het lichaam. Het stimuleren van specifieke delen van de voetzool beïnvloedt specifieke organen en systemen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Call Now Button